Harila gruppen - Harila konsernet og Bilbyene

- med hjerte for lokalmiljøet

Harila het tidligere "Brødrene Harila", og bedriftens historie går helt tilbake til en hulstensfabrikk og et maskinentreprenør- firma i Finnmark på 1950-tallet.

Dagens bilkonsern har sin opprinnelse fra bygda Vestre Jakobselv i Varanger, og er veletablert med flere avdelinger i Finnmark og Troms fylke.

Harila er forhandler for flere bilmerker og inkluderer Toyota, Lexus, Volvo, Volkswagen og Nissan Du finner våre bilanlegg for Toyota etablert med service og bilutsalg i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv, Bardu, Finnsnes og Tromsø.  Bilanlegg for Lexus er etablert i Tromsø, med serviceverksteder i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv, Bardu, Finnsnes.  Bilanlegg for Volvo personbiler er etablert med service og bilutsalg  i Alta. Volvo utstilling/showroom er etablert i Vestre Jakobselv, mens Volvo serviceverksted finner du i Vestre Jakobselv og Hammerfest. I 2019 overtok Harila  også Varanger Auto i Vadsø som er forhandler av Volkswagen og Nissan med etablert serviceverksted.

Bilbyen Skadesenter et samarbeid med andre nærliggende aktører. Disse verkstedene blir etablert i Alta, Finnsnes, Tromsø og Vadsø (Vestre Jakobselv) med fagområde på karosseri, oppretting og lakkering.

Harila har også drift av flere bilutleiestasjoner i Troms og Finnmark, en spennende YX bensinstasjon med pakkeutlevering i Vestre Jakobselv, samt en av Nord Norges største Power butikker i Vadsø.

Harila eier og driver et betydelig eiendomsselskap gjennom Harila Eiendom AS, som på sin side har virke i og utenfor Norges grenser.

Harila`s hovedanlegg og hovedkontor ligger i Vestre Jakobselv i Vadsø kommune. Konsern administrasjon er lokalisert i Vadsø, og huser Harilagruppens sentrale økonomi, personal og IT funksjoner tilhørende alle virksomheter.

Harilagruppen har over 200 dyktige medarbeidere med lang erfaring som gjør oss til en solid næringsaktør i Nord-Norge.

Nyheter

Nyheter

Bilutleie - 907 49 000

Bilutleie - 907 49 000

Harila driver AVIS bilutleie i Troms/Finnmark. Vi har utleiestasjoner i Alta, Bardu, Finnsnes, Hammerfest, Lakselv, Vadsø og Vestre Jakobselv. Utvalget av kjøretøytyper som er fast stasjonert på det forskjellige stedene…

Harilas Miljøpolitikk