Harila gruppen - Harila konsernet og Bilbyene

- med hjerte for lokalmiljøet

Harila gikk tidligere under navnet "Brødrene Harila", og har sin historie tilbake til en hulstensfabrikk og et maskin entreprenør firma på 1950-tallet.

Dagens bilkonsern har sin opprinnelse fra bygda Vestre Jakobselv, og er godt etablert med avdelinger i Finnmark og Troms.

Forretningsområde er hovedsaklig bilanlegg for Toyota, Lexus og Volvo. Du finner våre bilanlegg for Toyota etablert med service og bilutsalg i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv, Bardu, Finnsnes og Tromsø.  Bilanlegg for Lexus er etablert i Tromsø, med serviceverksteder i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv, Bardu, Finnsnes.    Bilanlegg for Volvo personbiler er etablert med service og bilutsalg  i Alta. Volvo utstilling/showroom er etablert i Vestre Jakobselv, mens Volvo serviceverksted finner du i både Vestre Jakobselv og Hammerfest.

Bilbyen Skadesenter et samarbeid med andre nærliggende aktører. Disse verkstedene blir etablert i Alta, Finnsnes, Tromsø og Vadsø (Vestre Jakobselv) med fagområde på karosseri, oppretting og lakkering.

Forøvrig har Harila drift av bilutleiestasjoner i Troms og Finnmark, spennende YX bensinstasjon med pakkeutlevering i Vestre Jakobselv, en av Nord Norges største Power butikker i Vadsø. Harila eier og driver et betydelig eiendomsselskap gjennom Harila Gruppen Eiendom AS, som på sin side har virke i og utenfor Norges grenser.

Harila`s hovedanlegg og hovedkontor ligger i Vestre Jakobselv i Vadsø kommune. Konsern administrasjon er hjemlokalisert i Vadsø, og huser Harilagruppens sentrale økonomi, personal og IT funksjoner tilhørende alle virksomheter.

Harilagruppen har over 200 dyktige medarbeidere med lang erfaring, og som gjør oss til en solid aktør i Nord-Norge.

Nyheter

Nyheter

Bilutleie - 907 49 000

Bilutleie - 907 49 000

Harila driver AVIS bilutleie i Troms/Finnmark. Vi har utleiestasjoner i Alta, Bardu, Finnsnes, Hammerfest, Lakselv, Vadsø og Vestre Jakobselv. Utvalget av kjøretøytyper som er fast stasjonert på det forskjellige stedene…

Harilas Miljøpolitikk